Home / Ekonomi / Kursi i këmbimit valutor, 14 korrik 2021

Kursi i këmbimit valutor, 14 korrik 2021

Kursi i këmbimit valutor, 14 korrik 2021, sipas Bankës së Shqipërisë:

ImageImage

Check Also

Qyteti legjendar: Ja cila është historia e vërtetë e Trojës

Ka Perëndi zemërake dhe ndërhyrëse në jetën e njerëzve, një gjysmëperëndi që vritet dhe një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + twenty =