Home / Aktualitet / Kurban Bajrami në kohë pandemie, besimtarët myslimanë falen në xhami (FOTO)

Kurban Bajrami në kohë pandemie, besimtarët myslimanë falen në xhami (FOTO)

Myslimanët u falën sot në disa xhami të vendit dhe jo në shesh, siç ka ndodhur vitet e shkuara.

Për shkak të pandemisë së Covid-19, në koordinim me myftinitë e rretheve u mor vendimi që falja e Kurban Bajramit të mos bëhet në sheshe për të shmangur grumbullimet e mëdha, por nëpër xhami, duke zbatuar të gjitha masat.

Besimtarët janë detyruar të zbatojnë masat e sigurisë në xhami si dhe të ruajnë distancën e sigurisë.

Pavarësisht mesazhit dhe thirrjes së kryetarit të komunitetit mysliman Bujar Spahiu për respektimin e protokollit sanitar, në disa xhami u thyen masat anti-Covid.

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin (FOTO)

Check Also

SHBA-të konfirmojnë vdekjen e eksponentit të lartë të al-Kaidas

Shtetet e Bashkuara kanë konfirmuar vdekjen e një eksponenti të lartë të al-Kaidas në Afganistan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + two =