Home / Eksluzive / Krenari! Trump i jep medaljen e artë të ekselencës nxënësit shqiptar

Krenari! Trump i jep medaljen e artë të ekselencës nxënësit shqiptar

Një tjetër fëmijë shqiptar shkëlqen në arritjet akademike.

Ai quhet Jurgen Shqepa, banues në Boston SHBA. Ai është nderuar nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, me medaljen më të lartë për arritje akademike. Jurgeni u nderua me medaljen e artë të ekselencës, të programit “President’s Outstanding Education Award”, në 2020.

Ai ka shkëlqyer jo vetëm në mësime. Gjatë këtyre viteve, Jurgeni ka qenë fitues i disa olimpiadave e konkurseve. Ai eshte fitues i kupës për eksperimente shkencore, fitues i çmimit në Shkencat Kompjuterike dhe Matematikë dhe fitues i çmimit në Shkenca.

Me rezultatet e larta të arritura në mësime, duke u vlerësuar me medaljen e ekselencës nga Presidenti Trump, Jurgen Shqepa ka bërë krenarë jo vetëm prindërit, por edhe të gjithë shqiptarët te cilet ndihen po kaq krenarë me djaloshin aq të ditur, të kultivuar e të edukuar.

Foto të çmimeve dhe çertifikatave me të cilat Jurgeni është vlerësuar:

M.C

©️Shtypi.net

Check Also

Koronavirusi/Bashkia Fier ju vjen në ndihmë pensionistëve të izoluar(Vladimir Muçaj)

Në mbështetje të nismës së qeverisë për të evituar daljet e pensionistëve nga shtëpia, qoftë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =