Home / Aktualitet / KPK konfirmon në detyrë gjyqtarin e Vlorës, Florian Kalaja

KPK konfirmon në detyrë gjyqtarin e Vlorës, Florian Kalaja

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konfirmuar në detyrë Florjan Kalajën, gjyqtar në Gjykatën Vlorë, aktualisht i delegeruar në Apelin Durrës.

Hetimi administrativ për Selimin është përfunduar në të tri kriteret: deklarimit të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe profesionalizmit.

Trupa gjyqësore që kryen procesin e vettingut përbëhet nga Olsi Komici, Pamela Qirko dhe Lulzim Hamitaj.

Florjan Kalaja ka përfunduar studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2011 dhe është emëruar në të njëjtin vit në Gjykatën e Vlorës. Në vitet 2016-2019, ai ka punuar si ndihmësmagjistrat në Gjykatën e Lartë, ndërsa aktualisht e ushtron funksionin si gjyqtar i deleguar pranë Gjykatës së Apelit Durrës.

Check Also

Kancelarja Merkel tregon datën e saktë, ja kur pritet të përfundojë procesi i vaksinimit

Procesi i vaksinimit në Gjermani do të përfundojë deri në 21 Shtator, la të kuptohet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =