Home / Aktualitet / KPK konfirmoi në detyrë dy gjyqtaret,reagon KP: Nuk keni kryer hetim të thellë…

KPK konfirmoi në detyrë dy gjyqtaret,reagon KP: Nuk keni kryer hetim të thellë…

Komisioneri Publik ankimoi vendimet e konfirmimit në detyrë për Valdete Hoxha, gjyqtare pranë Gjykatës së Apelit Tiranë dhe Etleva Deda, gjyqtare në Gjykatën e Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit.

Komisioneri argumenton se KPK nuk ka kryer një hetim të thellë e të detajuar në lidhje me të dy gjyqtaret si dhe kërkon hetimin në të trija kriteret për to.

KP kërkon shkarkimin nga detyra të gjyqtareve pasi nuk arrijnë nivelin e besueshmërisë për konfirmim.

KPK konfirmoi me 1 korrik gjyqtaren Hoxha dhe 12 qershor gjyqtaren Deda.

Check Also

Shifrat e fundit/ 3 viktima nga COVID-19, ja sa raste të reja u shënuan gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë ka bërë publike shifrat e fundit përsa i përket situatës së koronavirusit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + fifteen =