Home / Lajmi Fundit / Kolegji Zgjedhor rrëzon paditë e PD dhe LSI për qarkun e Durrësit

Kolegji Zgjedhor rrëzon paditë e PD dhe LSI për qarkun e Durrësit

Kolegji Zgjedhor ditën e sotme ka rrëzuar një tjetër padi të bërë nga partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim përsa i përket parregullsive të raportuara gjatë zgjedhjeve të 25 Prillit në qarkun e Durrësit.

PD dhe LSI kanë kërkuar që zgjedhjet të shpallen të pavlefshme, dhe të ripërsëriten. Kjo padi është hedhur posthë nga Kolegji Zgjedhor me pretendimin se këto kërkesa janë të pabazuara në ligj.

Kujtojmë që kjo është një seacnë rutinë ku vendime të tilla janë bërë tashmë të zakonshme duke qenë se deri më tani janë rrëzuar të gjitha të bëra nga Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim për përsëritje të zgjedhjeve në qarqet e ndryshme të vendit.

Check Also

Rezoluta kundër gjenocidit/ Përshkallëzohet kriza qeveritare për shkak të Srebrenicës në Mal të Zi

Parlamenti i Malit të Zi miratoi një rezolutë me të cilën dënohet gjenocidi në Srebrenicë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =