Home / Lajmi Fundit / Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD për marrjen e provave shtesë për qarkun e Gjirokastrës

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD për marrjen e provave shtesë për qarkun e Gjirokastrës

Sapo është dhënë vendimi përsa i përket ankimimit që PD bëri për qarkun e Gjirokastrës në Kolegjin Zgjedhor.

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar kërkesën që partia Demokratike bëri lidhur me paraqitjen e provave shtesë përsa i përket shkeljeve që janë bërë gjatë procesit të votimit, duke pretenduar se është votuar disa herë nga persona të dnryshëm dhe se gjatë procesit të nuëmrimit janë vendosur shenja të ndryshme në fletat e votimit duke ndryshuar vullnetin e qytetarëve.

Check Also

Meta në Malësi të Madhe, vlerëson me dekorata e tituj Prekë Calin

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka vlerësuar Prekë Calin dhe atdhetarë e luftëtarë të tjerë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + six =