Home / Aktualitet / Këshilli bashkiak i Bujanocit sapo shpalli Qytetar Nderi ministrin Gent Cakaj

Këshilli bashkiak i Bujanocit sapo shpalli Qytetar Nderi ministrin Gent Cakaj

Kuvendi i Komunës së Bujanocit pritej te votonte propozimin për shpalljen “Qytetar nderi” të Komunës së Bujanocit – ministrin për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë z.Gent Cakaj. Spektri kishte marrë konfirmimin se në seancën e katërt të Kuvendit Komunal të Bujanocit do të mbahej sot, diten e hënë. Tashmë është futur në rend dite edhe Propozimi për shpalljen “Qytetar nderi” të Komunës së Bujanocit – ministrin z.Gent Cakaj
Sot, më datë 16 nëntor 2020, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë z.Gent Cakaj, shpallet “Qytetar nderi” nga këshilli bashkiak i Komunës së Bujanocit

Check Also

Tito e helmoi Stalinin?

Josif Stalini, në vitin 1923 i dërgoi një letër Byrosë Politike, përmes së cilës informon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + fifteen =