Home / Aktualitet / Kërcënohet Kristjan Dukaj…

Kërcënohet Kristjan Dukaj…

“Pas seancës së djeshme kundër komunës së Tuzit, respektivisht kryetarit të komunës së Tuzit, për mobing në vend punës, sot, në profilin tim në facebook, kam marrë kërcënime të ndryshme: largohu prej këtu, Çetnik, mos u kthe kurrë në këtë zonë, spiun , njerëz si ti nuk duhet të jetojnë në këtë zonë, etj! ”

Gjithashtu, nga të njëjtat adresa, kam marrë shumë fyerje ndaj dhe familjes time në mënyrë vulgare!

Dukaj ishte këshilltar për marrëdhënie me opinion në komunën e Tuzit nga viti 2019, ndërsa para disa kohe u largua nga puna për mos njohje të një gjuhe, por nga Komuna nuk është cekur cilën gjuhë.

Check Also

Tensionet para zgjedhjeve, Duka: Mandatet e përgjakura krijojnë frikë

Kreu i PAA-së, Agron Duka, thotë se duhet eliminuar çdo tensionim partiak, duke iu referuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =