Home / Aktualitet / Kërcënimi i prokurorit me plumb në dritare, reagon ashpër Meta

Kërcënimi i prokurorit me plumb në dritare, reagon ashpër Meta

Meta:

Kërcënimi për shkak dhe në krye të detyrës i Prokurorit të Përmetit, z.Asllani Bajrami, është një ngjarje tepër e rëndë dhe e dënueshme.

Nevojitet një hetim i shpejtë për vendosjen para ligjit të kujdo, që guxon të kërcënojë përfaqësuesit e shtetit, për t’i penguar ata të ushtrojnë detyrën të pandikuar.

Revanshi i krimit kërkon masa të menjëhershme efektive, reaguese dhe parandaluese, nga të gjitha institucionet e ngarkuara me ligj për mbrojtjen e rendit dhe të sigurisë publike.

Check Also

VIDEO/ Temperaturat e larta bëjnë të veten, turistja zhvishet nudo dhe lahet në mes të Romës

Temperaturat e larta kanë “detyruar” një vajzë të re në Romë, të zhvishet nudo dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 7 =