Home / Ekonomi / Këmbimi valutor, euro në rritje

Këmbimi valutor, euro në rritje

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, datë 13/02/2021.

Këmbimi valutor, euro në rritje

Check Also

Banka e Shqipërisë zbulon kë godet më shumë mbyllja e ekonomisë

Mbyllja e ekonomisë mund të ndikojë më shumë në punësimin në industrinë e ndërtimit dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 3 =