Home / Aktualitet / Kaos në aksin Thumanë-Fushë Krujë, fluks i lartë automjetesh, bllokohet lëvizja

Kaos në aksin Thumanë-Fushë Krujë, fluks i lartë automjetesh, bllokohet lëvizja

Vijon që nga orët e para të mëngjesit trafik i rënduar në aksin Thumanë- Fushë Krujë.

Fluksi i lartë i automjeteve ka bërë të pamundur lëvizjen në këtë aks rrugor, madje dhe në segmentin e autosdradës prej nje kilometër kalohet me shumë vështirësi, ndërkaq dhe në pjesën tjetër trafiku është thuajse i bllokuar.

Një pjese e automjeteve kanë zgjedhur aksin e vjetër të qarkullojnë por sërish mbetet problematik qarkullimi. Sezoni veror mbetet problematik nga ardhja e emigrantëve që kthehen në atdhe tek faniljet e tyre dhe turistët jashtë kufinjeve që preferojë zonat turistike në vendin tonë, kjo ka krijuar kaos të madh në qarkullimin e automjeteve.

Check Also

Rama takon drejtorin e “Pfizer” në Nju Jork

Gjatë vizitës në SHBA, kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim në zyrat qendrore të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =