Home / Aktualitet / Kaos në aksin Peshkopi-Maqellarë, ngricat bllokojnë rrugën

Kaos në aksin Peshkopi-Maqellarë, ngricat bllokojnë rrugën

Mos pajisja e makinave me goma dimri dhe zinxhirë ka shkaktuar bllokimin për rreth 40 minuta të aksit Peshkopi-Maqellarë. Bllokimi ka ndodhur në vendin e quajtur kthesa e Melanit.

Reshjat e pakta, por me shumë ngrica në rrugë kanë vështirësuar qërkullimin e makinave, ndërkohë që shoferët nuk kanë marrë masat e tyre për të qenë të përgatitur për këtë situatë. Policia Rrugore ishte prezente por nuk ka mundur të disiplinoje drejtuesit e mjeteve për vendosjen e zinxhirëve.

Edhe dalja me vonesë e borëpastruesve në rrugë ndikoi negativisht në këtë situatë.

Check Also

Cigaret elektronike rrisin rrezikun nga COVID-19

Adoleshentët dhe të rinjtë që konsumojnë rregullisht cigare elektronike kanë predispozita shumë më të mëdha …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 20 =