Home / Stili i jetes / Kali që keni zgjedhur do t’ju tregojë më shumë për personalitetin tuaj

Kali që keni zgjedhur do t’ju tregojë më shumë për personalitetin tuaj

Nëse keni zgjedhur:
Nr. 1
Ju jeni udhëheqës njerëzor! Ju vazhdimisht e konsideroni veten të drejtë dhe preferoni të dominoni në çdo situatë.
Nr. 2
Ju jeni paqebërës! Njerëzit shpesh ju drejtohen për mbështetje dhe këshilla. Dhe si rezultat, ata i marrin ato. Ju shmangni grindjet dhe konfliktet.
Nr. 3
Ju jeni një financier! Të tjerët dëgjojnë mendimin tuaj. Ju respektoheni dhe shkoni drejt qëllimit tuaj të caktuar.
Nr. 4
Ju jeni një person i lehtë, i sjellshëm, i mirë! Ajo që ka rëndësi për ju është besnikëria dhe besimi. Shpesh njerëzit ju mashtrojnë dhe ju zhgënjejnë, por ju prapë vazhdoni t’u besoni. Ju nuk dini si të rrezikoni.
Nr. 5
Ju jeni një person agresiv. Në thelb, ju i tregoni personit të vërtetën në fytyrë dhe kështu shkaktoni konflikt. Ju preferoni të komunikoni me njerëz të sinqertë, por nuk ju pëlqejnë njerëzit budallenj.
Nr. 6
Ju jeni një introvert! Ju mund të mbani sekrete, nuk ju pëlqen kur të tjerët pushtojnë hapësirën tuaj personale. Ju po pushoni vetëm dhe në mënyrë që të huajt të mos ju pushtojnë hapësirën tuaj.

Check Also

Këshillat e gjysheve: Si duhet të jetë hëna kur të prisni flokët?

Hëna ka një forcë të padiskutueshme në jetën e njeriut. Kjo është arsyeja që për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =