Home / Aktualitet / Italia planifikon karantinë për udhëtarët nga vendet e BE-së

Italia planifikon karantinë për udhëtarët nga vendet e BE-së

Italia po vazhdon të regjistrojë numër të madh të rasteve të infektuara me COVID-19, përkundër që ka filluar vaksinimin e qytetarëve.

Italia po planifikon karantinë pesëditore për të gjithë udhëtarët që vijnë nga vendet e Bashkimit Evropian, thanë të martën burime të ministrisë së shëndetësisë.

Udhëtarëve gjithashtu do t’u kërkohet të bëjnë një test për COVID-19 para se të largohen nga vendi dhe një test të mëtejshëm pasi të ketë përfunduar periudha e karantinës, shkruan Euroneës.

Masa të ngjashme tashmë ekzistojnë për vendet jo-anëtare të BE-së.

Check Also

Paralajmërimi i mjekëve: Gratë që zgjohen natën kanë dy herë më shumë gjasa të…

Gratë që mundohen shumë që të mbajnë një gjumë të pandërprerë gjatë gjithë natës kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 2 =