• “Financial Times”: Agjentët e dëbuar rusë po rrëzonin qeverinë “Tsipras”

  Rusët e dëbuar nga Greqia në fillim të kësaj jave synonin rrëzimin e qeverisë “Tsipras”, për të shkatërruar marrëveshjen për emrin e ri të Maqedonisë dhe për të penguar anëtarësimin e vendit në

  Read More
 • Vrasja e tmerrshme e çiftit në Shkodër; shoqërohet edhe ish-burri i Silvana Ndocit

  Mes të shoqëruarve nga policia për vrasjen e dyfishtë në Shkodër, është dhe ish-burri i Silvana Ndocit. 25-vjeçarja ishte divorcuar me të para se të bashkëjetonte me ish-policin Boran Bërçama.

  Read More
 • Rrëfimi tronditës i babait shqiptar që ISIS nuk i kthen djalin

  Murat Misini ka 11 muaj që nuk ka dëgjuar prej djalit të tij, Agonit, i cili ka tri vjet që kur kishte shkuar në Siri për t’iu bashkuar luftës atje. Edhe sot e kësaj dite, ky baba nuk i di arsyet

  Read More
 • Laçiani që u gjet i groposur: Si e pësoi 34 vjeçari Kejsi Hysa nga fajdet

  Konfliktet nga dhënia e parave me fajde duket se ka qenë shkaku i rrëmbimit, vrasjes dhe më pas groposjes së 34-vjeçarit Kejsi Hysa nga Laçi, i njohur edhe me emrat Eljon dhe Sahit. Burime pranë

  Read More
 • Skandal me poezitë e Çapalikut, qarkullojnë e përkthehen si të jenë të Reshpes

  Në internet qarkullojnë me emrin e Frederik Rreshpjes edhe poezi që nuk janë të tijat. Ato edhe janë përkthyer dhe kanë qarkulluar në site të huaja. Alarmi është lëshuar nga shkrimtari Gazmend

  Read More

No Articles to show!

No articles found to show on this page.

Kryesore

“Financial Times”: Agjentët e dëbuar rusë po rrëzonin qeverinë “Tsipras”

Rusët e dëbuar nga Greqia në fillim të kësaj jave synonin rrëzimin e qeverisë “Tsipras”, për të shkatërruar marrëveshjen për emrin e ri të Maqedonisë dhe për të penguar anëtarësimin e vendit në

Kryesore

“Financial Times”: Agjentët e dëbuar rusë po rrëzonin qeverinë “Tsipras”
Rrëfimi tronditës i babait shqiptar që ISIS nuk i kthen djalin
Laçiani që u gjet i groposur: Si e pësoi 34 vjeçari Kejsi Hysa nga fajdet
Skandal me poezitë e Çapalikut, qarkullojnë e përkthehen si të jenë të Reshpes
Gazetari i njohur denoncon mediat për foto-autorësinë

Kryesore

Kryesore

“Financial Times”: Agjentët e dëbuar rusë po rrëzonin qeverinë “Tsipras”

Rusët e dëbuar nga Greqia në fillim të kësaj jave synonin rrëzimin e qeverisë “Tsipras”, për të shkatërruar marrëveshjen për emrin e ri të Maqedonisë dhe për të penguar anëtarësimin e vendit në

No Articles to show!

No articles found to show on this page.