• Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

  Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë dhe butaforitë social-politike ku ajo formëzohet. Ai është Punonjës Civil në Departamentin e Arsimit të Shtetit të New Jork-ut,

  Read More
 • Koncerti i ufologut fashist dhe urrejtje ndjellës

  Nga Gazmend Kapllani Dje në Selanik të Greqisë, nacionalistë të majtë e të djathtë, rrahën kryetarin e bashkisë së qytetit Janis Butaris. Një burrë i mençur dhe trim që prej vitesh tashmë i

  Read More
 • Pas shkrirjes së strukturave vjen edhe reagimi i FSDKSH: Tejet të fryra dhe jo efikase!

  Gjatës së sotme janë shkrirë strukturat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, ndërsa tani vjen dhe reagimi nga vetë institucioni në fjalë. Fondi ka bërë me dije në një

  Read More
 • Samiti i metaforave të bukura dhe vizionit të munguar

  Nga Akri Çipa Mesjava që shkoi premtonte të shënonte ndoshta zhvillimin më të rëndësishëm të viteve të fundit për sa i përket ecurisë së rajonit të Ballkanit drejt Bashkimit Europian. Samiti i

  Read More
 • Brokerimi në internet, skema mashtruese ku kontribuojnë mijëra shqiptarë

  Një investigim i Qendrës për Gazetari Cilësore identifikon të paktën 80 shoqëri të palicencuara brokerimi që drejtojnë operacionet nga Shqipëria, të cilat zhvatin qytetarë të huaj, zhvillojnë

  Read More

No Articles to show!

No articles found to show on this page.

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë dhe butaforitë social-politike ku ajo formëzohet. Ai është Punonjës Civil në Departamentin e Arsimit të Shtetit të New Jork-ut,

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes
Pas shkrirjes së strukturave vjen edhe reagimi i FSDKSH: Tejet të fryra dhe jo efikase!
Samiti i metaforave të bukura dhe vizionit të munguar
Brokerimi në internet, skema mashtruese ku kontribuojnë mijëra shqiptarë
Gazetarë-autorë, një traditë që vijon në gazetarinë shqiptare

Kryesore

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë dhe butaforitë social-politike ku ajo formëzohet. Ai është Punonjës Civil në Departamentin e Arsimit të Shtetit të New Jork-ut,

No Articles to show!

No articles found to show on this page.