• Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

  Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë...

  Read More
 • Koncerti i ufologut fashist dhe urrejtje ndjellës

  Nga Gazmend Kapllani Dje në Selanik të Greqisë, nacionalistë të...

  Read More
 • Pas shkrirjes së strukturave vjen edhe reagimi i FSDKSH: Tejet të fryra dhe jo efikase!

  Gjatës së sotme janë shkrirë strukturat e Fondit të Sigurimit...

  Read More
 • Samiti i metaforave të bukura dhe vizionit të munguar

  Nga Akri Çipa Mesjava që shkoi premtonte të shënonte ndoshta...

  Read More
 • Brokerimi në internet, skema mashtruese ku kontribuojnë mijëra shqiptarë

  Një investigim i Qendrës për Gazetari Cilësore identifikon të paktën...

  Read More

No Articles to show!

No articles found to show on this page.

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë...

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes
Pas shkrirjes së strukturave vjen edhe reagimi i FSDKSH: Tejet të fryra dhe jo efikase!
Samiti i metaforave të bukura dhe vizionit të munguar
Brokerimi në internet, skema mashtruese ku kontribuojnë mijëra shqiptarë
Gazetarë-autorë, një traditë që vijon në gazetarinë shqiptare

Kryesore

Kryesore

Intervista/ Shkrimtari Erjus Mezini: Të krijosh në shqip, si t’i shpallësh luftë totale arsyes

Nga Arlinda Guma Bisedë me shkrimtarin Erjus Mezini mbi letërsinë...

No Articles to show!

No articles found to show on this page.