Home / Analize / Grabitja, këmbanë alarmi, të anulohet koncesioni i aeroportit

Grabitja, këmbanë alarmi, të anulohet koncesioni i aeroportit

Grabitja brenda aeroportit te Rinasit ne Tirane eshte nje kembane alarmi per pasigurine dramatike ne te vetmin aeroport nderkombetar te Shqiperise.

Qeveria dhe gjithe institucionet shteterore jane pergjegjese per kete situate qe kercenon seriozisht sigurine kombetare dhe duhet te marrin menjehere masat e nevojshme.

Shteti ka dhene koncesionin e aeroportit dhe ka licensuar kompanite e sigurimit dhe policite private. A ka pasur korrupsion ne keto perzgjedhje?

A vazhdon ky koncesion te demtoje rende xhepat e qytetareve shqiptar dhe sigurine kombetare? Mendoj se eshte momenti qe te anullohet ky koncesion dhe aeroporti te administrohet nga entitete shteterore per vete rendesine kombetare qe ka.

Prokuroria duhet te hetoje pa asnje kompromis kete krim me pasoja te shumaneshme per Shqiperine si dhe korrupsionin ne aeroport dhe kudo tjeter.

Check Also

Paradoksi, “një populli deputet”

Nga Afrim KRASNIQI- Gjatë muajve të verës PD në opozitë nisi një proces propozimesh për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =