Home / Stili i jetes / Gjej guximin të ikësh, kur asgjë nuk të mban

Gjej guximin të ikësh, kur asgjë nuk të mban

Paulo Coelho ka shkruajtur: nëse ke guximin të thuash lamtumirë, jeta do të të shpërblejë me një përshëndetje të re.
Gjeni guximin për ta bërë atë. E di që i ke, thjesht duhet të vendosësh. Dhe në asnjë rast mos u kthe prapa. Largohu nga të gjithë dhe gjithçka që nuk do të thotë më asgjë për ty.
Dëgjo intuitën twnde, ajo kurrë nuk gwnjen, duke tw sugjeruar se është koha të lësh diçka që është zhdukur prej kohësh.
Gjej kurajën për të filluar jetën nga e para. Vër një qëllim. Gjej atë që të bën të lumtur. Dhe shko përpara. Me siguri do ta arrish!
Duhet të lirohesh nga zinxhirët e vjetër për të qenë e sinqertë me veten. Dhe më beso, ia vlen. Do ta shohësh shumë shpejt! Mbi të gjitha, gjithçka është shumë e thjeshtë. Gjej guximin në veten tënde. Thjesht ik. Dhe ji e lumtur!

Check Also

Ju bezdis aroma e pakëndshme e këpucëve? Ja si ta eleminoni atë

Era e pakëndshme e këpucëve na bezdis të gjithëve pa përjashtim. Bakteret në këpucë mund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =