Home / Opinion / FRONT PËR SHPËTIMIN E KULTURËS ME PLIS NË KOKË

FRONT PËR SHPËTIMIN E KULTURËS ME PLIS NË KOKË

Xhemal Ahmeti/

Kosova dhe shqiptarët ia dolen të mbijetojnë, jo se në epoka të ndryshme pati më pak haxhiqamilë e më pak frikacakë që heshtin si në varr. Përherë masat shqiptare kanë qenë të populluara kancershëm edhe me teofallanga trukstrate siç i kemi sot këta të Ibn Bazit të Saudisë dhe Taipit të Anadollisë.

Mbijetuan shqiptarët ngase inteligjencia kulturore shqiptare, postkastrioteske i mundën e i le me kokë kusijave me taxhi të huaj si ato devet e Alegjerisë sa herë t’i marrë përpara. Dhjetë prej kategorisë së Fishtës, Konicës, Samiut i shkokordhojnë një milion prej tyre.

E dini pse?

Sepse këta janë në të drejtë dhe kanë frymë të pakoronizuar nga korruptimi (i)material. Kushdo që të ketë krijuar kulturat e gjuhët si kjo shqipja dhe tjerat e llojit, zoti, natyra apo gjeneratat vetë, nuk i kan bërë që t’i zhduk çdo pismilet analfabet.

Prandaj edhe ju që heshtni e dini që tash triumfuesin, mos heshtni pra. Mos mbështesni me heshtjen tuaj sekserë të poshtër të kulturës së bukur shqipe.

Check Also

Mjeku i njohur shqiptar: Uroj të mos zgjoheni një mëngjes e të thoni për jetën, atë që them unë(LETRA)

Nga Dr. Adem HARXHI- Sivjet nuk u mblodhëm të gjithë për të festuar datëlindjen e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =