Home / Foto lajme / FOTO LAJM/ Kryeministri i Moldavisë: “Lërmëni ta puth shpatën e Sulltan Sulejmanit!”

FOTO LAJM/ Kryeministri i Moldavisë: “Lërmëni ta puth shpatën e Sulltan Sulejmanit!”

Kryeministri i Moldavisë, Vlad Filat pas takimit me kryeministrin turk Erdogan, kërkoi shpatën e Sulltan Sulejmanit, dhe para se të puthte shpatën e tij tha:

Edhe pse na pushtoj tokat tona, Sulltan Sulejmani nuk na e ndrroj fene tone, prandaj lërmëni t’ia puth shpatën!”./GD

Check Also

FOTOT/ 13 vite nga vizita e presidentit Bush në Shqipëri

13 vite më parë, Presidenti Xhorxh W. Bush vizitoi Shqipërinë së bashku me bashkëshorten e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =