Home / Aktualitet / FOTO/ Çfarë gatuhet për Pashkë në të gjithë botën?

FOTO/ Çfarë gatuhet për Pashkë në të gjithë botën?

Në të gjithë botën ka shumë mënyra të dallueshme të gatimeve për të shijuar festën e Pashkëve që përfshijnë përbërësit lokalë dhe traditat unike kulturore. Për krijuesen e blogut italian të ushqimit “Divina Cucina”, Judy Witts Francini italianët bëjnë gjithçka në këtë festë.

Check Also

Tensionet para zgjedhjeve, Duka: Mandatet e përgjakura krijojnë frikë

Kreu i PAA-së, Agron Duka, thotë se duhet eliminuar çdo tensionim partiak, duke iu referuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seven =