Home / Showbizz / Fifi plas nga xhelozia për Granitin

Fifi plas nga xhelozia për Granitin

Me gjestet e saj, ajo po tregon që ka nisur të ketë ndjenja për Granitin.

Fifi po i befason të gjithë me veprimet e saj në BBV.

Së fundmi, Graniti dhe Semi janë larë bashkë, disa ditë më parë Fifi kishte refuzuar.

“Si kalove në dush? A kalove mirë? A u fërkove mirë? Dëgjova se nuk ishe larë vetëm”, e pyeti ajo.

Graniti: Ua, kaq thellë ka mbërritur xhelozia ë? Po ti e di që ne shokë jemi.

Fifi: Veç po pyes, nuk po them gjë

Graniti: Po e di që po dëshiron të thuash

Fifi: Si u ndjeve kur u lave? A ja fërkuat njëri-tjetrit shpinën?

Graniti: Jo, jo, nuk ka shanse

Fifi: Veç po pyes, a nuk prite dot sa të lahej ajo e pastaj të hyje ti?

Graniti: Po isha i djersitur.

Check Also

Revoltohet Iliri: U mblodh kongresi, po më kërciti truri mua…

Iliri është zgjuar i revoltuar për shkak të debateve dhe bisedave që banorët zhvillojnë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 7 =