Home / Showbizz / Fëmijët e të pasurve nuk kursehen, “pushtojnë” Instagramin

Fëmijët e të pasurve nuk kursehen, “pushtojnë” Instagramin

Rënia e numrit të rasteve të reja me COVID-19 dhe shfuqizimi i masave strikte të izolimit, ka bërë që edhe aeroportet të hapin dyert për udhëtime ndërkombëtare, por jo të gjithë presin nëpër terminale për aeroplanin e tyre dhe të ulen në klasin “ekonomik”, ku me raste ka edhe zhurmë nga numri i madh i pasagjerëve.

Probleme të tilla nuk kanë fëmijët e pasanikëve, që vazhdimisht publikojnë imazhe në Instagram për jetën e tyre luksoze “post-izolim”.

Nga aeroplanët privatë, pishinat e ndërtuara në shkretëtira, rrobat e shtrenjta të markave të ndryshme e deri te grumbujt me para, këto janë disa nga imazhet
ku shfaqen fëmijët e të pasurve.

Llogaria e tyre në Instagram, “Rich Kids” numëron miliona ndjekës të cilët i azhurnojnë me informacione sa i përket udhëtimeve të tyre nëpër vende të ndryshme ekzotike, ku me makinat e shtrenjta bëjnë xhiro.

  • foto galeri

Check Also

Revoltohet Iliri: U mblodh kongresi, po më kërciti truri mua…

Iliri është zgjuar i revoltuar për shkak të debateve dhe bisedave që banorët zhvillojnë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =