Home / Aktualitet / Fatmir Xhafa thyen listën e Ramës dhe hyn në Kuvend

Fatmir Xhafa thyen listën e Ramës dhe hyn në Kuvend

Kandidati i Partisë Socialiste për Tiranën i renditur i 23-ti në listë, Fatmir Xhafa, ka mundur të thyej herësin me anë të votave personale dhe të sigurojë një vend në Kuvendin e ardhshëm të republikës.

Xhafaj ka arritur të mbledh 12751 vota preferenciale duke thyer herësin prej 12602 votash.

Check Also

Çfarë ndodhi mbrëmë në qiellin e Shkodrës? Meteorologu shpjegon fenomenin e çuditshëm

Qyteti i Shkodrës dhe zonat përreth u zbardhen nga breshëri pas reshjeve që zgjatën disa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =