Home / Kryesore / Familja është e shenjtë!

Familja është e shenjtë!

Nga Sebastian ZONJA –

Në një gjykatë amerikane ku po zhvillohej një proces divorci, avokati i babait çohet dhe thotë:
– Ka një padrejtësi te diskriminimi pozitiv ndaj nënës që ajo ta mbajë fëmijën. Duhet të gjejmë një kompromis. Ajo thotë se e ka mbajtur fëmijën në bark, ndaj ka gjithë të drejtat.
Zoti gjykatës, nëse dalim nga kjo sallë e shkojmë të dhoma e pritjes, aty ka një makinetë për kafe. Për të marrë kafen duhet të fusësh paratë te vendi i caktuar. Kur del kafja, kujt i takon? Atij që futi paratë, apo makinetës?

Ja, pra, që edhe koncepti Prindi 1 dhe Prindi 2, një debat shterp i shoqërisë civile në Kanada, ka kleçkat e veta.

Mirë pyeste një feministe norvegjeze pak kohë më parë me këtë amulli që po ndodh: po kur të “prodhojmë” fëmijë, si me qenë në fabrikë, nga mitra artificiale, çfarë do të ndodhë me konceptin e familjes?

Komuniteti LGBT le të luftojë më shumë për të Drejtat e Njeriut, se ato i përfshijnë edhe të drejtat e tyre. E kundërta është thjesht inskenim e provokim për fonde.

Check Also

Zbardhet atentati ndaj pronarit të ‘Orange Club’ në Sarandë, identifikohen tre personat që donin ta ekzekutonin

Njoftimi i plotë i policisë: Sarandë Zbardhet ngjarja e ndodhur mengjesin e sotëm, në lagjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − 3 =