Home / Aktualitet / Enkelejda Hoxha del përpara Gjykatës, avokati kërkon një masë të butë sigurie

Enkelejda Hoxha del përpara Gjykatës, avokati kërkon një masë të butë sigurie

Gjatë seancës që po zhvillohet aktualisht ndaj Gjyqtares Enkelejda Hoxha, mësohet se avokati i saj Saimir Visha ka kërkuar një masë më të butë sigurie pasi sipas tij Hoxha ka një fëmijë të mitur, si dhe duhet të kujdeset për babain e sëmurë. Visha kërkoi zbutjen e masës së sigurisë duke I kërkuar gjykatës të mos jap masën e arrestit me burg.

Vijon…

Check Also

Qeveria Britanike i konfirmon Dhomës Britanike të Tregtisë në Shqipëri mbështetjen me vaksina për vendet e Ballkanit perëndimor(DOKUMENTI)

Anëtarja e Parlamentit britanik Wendy Morton, njëherazi edhe Ministre për Fqinjësinë Europiane, i është përgjigjur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 2 =