Home / Aktualitet / Efekte negative të pabesueshme/ Njihuni me arsyet përse nuk duhet të hamë shpesh çamçakëz

Efekte negative të pabesueshme/ Njihuni me arsyet përse nuk duhet të hamë shpesh çamçakëz

Çamçakëzi ka ekzistuar bashkë me njeriun. Sigurisht jo kaq i mirë sa sot. Sot janë të shijeve të ndryshme. Me sheqer, pa sheqer, me fruta, pa fruta, nëse je një nga ata që e mbaron pakon brenda ditës duhet të dish diçka: Çamçakëzi të ndryshon nofullën dhe muskujt rreth saj.

Nga një njeri fytyrëgjatë me kalimin e viteve mund të bëhesh me nofull të rrumbullaktë ose katrore.

Po ky nuk është i vetmi efekt anësor, nëse mund ta quajmë kështu, i çamçakëzit.

Sidomos tek adoleshentët mund të shkaktojë edhe dhimbje koke.

Çamçakëzi pa sheqer mund të shkaktojë fryrje të stomakut. Kur përtypni, ju gjithashtu gëlltisni ajrin që mund të fryjë barkun tuaj.

Check Also

Sa jeni të stresuar? Ky test psikologjik i përgjigjet pyetjes më të vështirë

Nëse keni zgjedhur: Nr. 1 Ju mund të perceptoni paraprakisht faktorët që ju stresojnë por …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =