Home / Kulture / E trishtë/ Shuhet Mishel Lako

E trishtë/ Shuhet Mishel Lako

Në ditët e 65 vjetorit të krijimit të Estradës Profesioniste të Vlorës.

Mishel Lako ka një kontribut të madh në orkestrën e Estradës dhe në jetën artistike e kulturore të Vlorës edhe pse ishte diplomuar në matematikë-fizikë.

Qindra këngë e parodi të atyre viteve kanë orkestracionin e mjeshtrit Mishel Lako.

Vlora humbi një njeri me vlera dhe me histori suksesi!

Check Also

Një prozë e panjohur e Faik Konicës/ “MENDIMET E FILOPIMIN TRUKULESKUT”

Nga Sevdai KASTRATI- Poligloti dhe eruditi Faik Konica është, pa dyshim, një prej shkrimtarëve të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − nine =