Home / Kryesore / E FUNDIT/ Mbyllet numërimin në 17 bashki për subjektet politike(SHIFRAT)

E FUNDIT/ Mbyllet numërimin në 17 bashki për subjektet politike(SHIFRAT)

Në Shqipëri vijon procesi i numërimit të votave, ku sipas të dhënave zyrtare më të fundit, PS rezulton se kryeson me 407807 vota, e ndjekur nga PD me 327689 vota, LSI me 58273 dhe PSD me 17611.

Këto janë të dhënat e updetuara deri më 17:01 minuta. Aktualisht janë numëruar  2929 qendra votimi nga 5199 në total.

Ndërkohë në 17 bashki është mbyllur votimi, ku PS ka fituar shumicën prej tyre.

Rezultati në bashkitë që është mbyllur votimi:

1.    Këlcyra: PS- 1750 vota, PD-AN-1070 vota dhe LS-509 vota

2.    Memaliaj: PS-3271 vota, PD-AN-1404 vota dhe LSI 100 vota

3.    Përmet: PS- 3648 vota, PD-AN-2024 vota dhe LSI 582vota.

4.    Himare: PS-3447 vota, PD-AN- 1854 vota dhe LSI-341vota.

5.    Pustec: PS-867 vota, PD-AN-473 vota dhe LSI-168 vota.

6.    Poliçan: PS-3871 vota. PD-AN- 1045 vota dhe LSI 864 vota.

7.    Kolonja: PS- 3666 vota, PD-AN- 2299 vota, LSI 763 vota dhe PSD 68 vota.

8.    Libohovë: PS- 1154 vota, PD-AN- 901 dhe LSI 201 vota.

9.    Has: PD-AN- 4576 vota, PS- 2735 vota

10. Tropojë: PD-AN- 6443 vota, PS- 3094 vota.

11. Skrapar: PS: 3 547 vota, LSI-2 174 vota, dhe PD- 776 vota.

12. Klos: PD-AN- 3738 vota, PS- 3702 vota dhe LSI-171 vota.

13. Mirditë: PD –AN- 5915 vota, PS-4864 vota dhe LSI- 1143 vota.

14. Dropull: PS- 1531 vota, PD-AN- 592 vota dhe LSI 599 vota.

15. Cërrik: PS-8629 vota, PD-AN 4322 vota dhe LSI 1224 vota

16. Përrenjas: PS -5315 vota, PD 2968 vota dhe LSI 1234

17. Belsh: PS 5552 vota, PD ka siguruar 3946 dhe LSI me 145 vota

Check Also

Nuk ka as të majtë, as të djathtë në letërsi. Ka vetëm të shkruar të mirë

Ken Burns, mjeshtër i dokumentarit televiziv, është kthyer me “Hemingway”, një serial i ri televiziv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =