Home / Kulture / Dokumentari turk për Skënderbeun: Ai i mposhti në çdo betejë ushtrinë otomane

Dokumentari turk për Skënderbeun: Ai i mposhti në çdo betejë ushtrinë otomane

E pranojnë edhe turqit: Gjergj Kastrioti – Skënderbeu ishte tmerri i otomanëve ku në çdo betejë i mundi madje edhe vet Sulltan Fatihu u rikthye i turpëruar nga përballja me gjeniun ushtark shqiptar.

Një dokumentar turk i pbulikuar në Youtube tregon historinë e lavdishme të luftërave të Skënderbeut kundër ushtrive pushtuese turke në  Arbëri.

Dokumentari turk tregon në detaje se si Skënderbeu edhe pse me një ushtri të vogël i mundi turqit në çdo betejë.

Për më shumë shikojeni dokumentarin turk për Skënderbeun:

Check Also

MBI DËMIN QË I KA BËRË PERANDORIA OSMANE SHKOLLËS SHQIPE

  Nga Ismail KADARE- ASNJË GJUHË TJETËR DHE ASNJË SHKOLLIM NË EUROPË NUK KA PASUR …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 19 =