Home / Aktualitet / Denoncimi i shfarosjes së kafshëve të egra në malet e vendit

Denoncimi i shfarosjes së kafshëve të egra në malet e vendit

Postimi i Made in Albania në Facebook:

DHIJA SIMBOLI I SHEJT I SHQIPTARËVE.

Këto foto më trishtonjë, për një planc misht vritet dhia e eger kjo krijes hyjnore qe zoti ja beri dhurat maleve tona nuk duhet kurrsesi te cenohet nga askush .
Çdo rast i tille duhet të behet publik .
“Bjeshkët janë Dashnia Jonë” duhet te jenë gjithmon ne mbrojtje te kafsheve te egra dhe te natyres .
😔😭😭 njerz qe s’dalin per pasion po dalin per te ber mish . edhe pse kjo dhi e eger ësht e ndaluar te vritet ësht ne zhdukje e siper . Bëj apel qe te Ndalojm vrasjen e dhive te ergra 😭😭

Shperndaje dhe ti qe ta ndalojnë ket krim 😡😡

L’image contient peut-être : 1 personne, arbre, plein air et natureAucune description de photo disponible.

Check Also

Shqiperia e shoqerise distopike

Shaban MURATI- Shqipëria është bërë një shoqëri distopike. Peshqit e mëdhej, që janë në postet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =