Home / Aktualitet / Del foto/ Ky është anëtari i bandës së Lul Berishës që u ekzekutua sot në Durrës

Del foto/ Ky është anëtari i bandës së Lul Berishës që u ekzekutua sot në Durrës

40-vjeçari Edmond Koçi, i njohur ndryshe si Mond Çekiçi u ekzekutua mëngjesin e sotëm në Durrës.

“Mond Çekiçi”, konsiderohet nga policia e Durrësit si person me rrezikshmëri, pasi jo vetëm që është pjesë përbërëse e një klani kriminal në Durrës, por ai rezulton të jetë dënuar disa herë për akuzën e mbajtjes pa lejë të armëve dhe kundërshtimit të forcave të policisë.

Në muajin maj 2009 Edmond Koçi, është dënuar me 2 vite burgim për akuzën e “Mbajtjes pa lejë të armëve”. Edmond Çekiçi ishte anëtar i bandës së Lul Berishës.

Del foto/ Ky është anëtari i bandës së Lul

Check Also

Yuri Kim publishes photos of Albanian-American Navy: They are training together to strengthen skills and cooperation

US Ambassador Yuri Kim has published on Twitter some photos, where American and Albanian soldiers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + sixteen =