Home / Aktualitet / DASH deklaratë zyrtare: Mbështesim hapjen e negociatave

DASH deklaratë zyrtare: Mbështesim hapjen e negociatave

Departamenti Amerikan i Shtetit ka dalë në një deklaratë zyrtare ku thuhet se mbështesin hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Zyrtar i qeverisë së Shteteve të Bashkuara

Ne mbështesim hapjen e negociatave të pranimit në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë pa vonesë. Ne jemi duke u angazhuar në nivelet më të larta të qeverisë për të demonstruar përkushtimin tonë në rrugët evropiane të aspirantëve.

Check Also

Skandali i madh me greqishten si gjuhë guide për turistët

Punonjësit e parkut kombëtar të butrintit e kanë materialin në gjuhën greke dhe turistat që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =