Home / Stili i jetes / Çfarë do të thotë kur keni vetulla të holla, gojë të plotë ose sy të mëdhenj?

Çfarë do të thotë kur keni vetulla të holla, gojë të plotë ose sy të mëdhenj?

Ekspertët pohojnë se disa tipare të fytyrës dhe dukja e jashtme mund të zbulojnë nëse një person është i hapur apo jo, nëse ka një sens humori, sa vetëbesim ka dhe nëse mund t’i besohet

Ekspertët besojnë se vëmendje e veçantë duhet t’u kushtohet këtyre pjesëve të fytyrës, në mënyrë që të analizohet më mirë personaliteti gjatë takimit të parë.

Forma e vetullave

Besohet se njerëzit me vetulla të gjera dhe të trasha duan të jenë dominues, ndërsa njerëzit me vetulla të holla janë më fleksibël dhe kanë një natyrë “më të lehtë”.

Nëse një person ka vetulla jashtëzakonisht të holla, pothuajse të padukshme, kjo do të thotë se ai nuk është i sigurt në vetvete dhe se i duhet shumë kohë për të fituar besimin e dikujt.

Forma e buzëve

Besohet se njerëzit me buzë më të plota e kanë më të vështirë të mbajnë sekrete dhe priren, qoftë edhe pa vetëdije, të flasin për jetën e njerëzve të tjerë, ndërsa njerëzit, të cilët e kanë buzën e sipërme më të hollë se buza e poshtme, janë jashtëzakonisht besnikë.

Gjithashtu, sa më e madhe të jetë distanca midis hundës dhe buzëve, aq më i mirë është humori i personit, ndërsa distanca e vogël midis hundës dhe buzëve tregon një person që mund të ofendohet lehtë dhe që nuk toleron shaka në llogari të tij.

Forma e syve

Sytë e mëdhenj simbolizojnë hapjen, veçanërisht nëse një person me sy të mëdhenj qesh me zë të lartë. Njerëz të tillë kanë ndjenja të forta dhe shpesh duan të jenë në qendër të vëmendjes.

Përveç kësaj, njerëzit me sy të mëdhenj janë më të prirë ndaj reagimeve impulsive. Nga ana tjetër, njerëzit me sy të vegjël besohet se janë tipa më të mbyllur dhe të turpshëm.

Check Also

Trump i kundërvihet Meghan Markle

Trump gjithashtu nuk i kurseu deklaratat e tij kundër Meghan Markle – duke pranuar se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + 11 =