Home / Vitrazh

Vitrazh

"Në modernitet humbëm", një libër me poezi befasuese

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1184″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_column_text]”Në modernitet humbën”, përbën një buqetë me poezi moderne. Autori i vëllimit është Akri ÇIPA, përfaqësuesi i gjeneratës së tretë të fisit të njohur për tharrmin krijues të poezisë. Vëllimi është i pari i autorit dhe vërtet befasues.Moderniteti i poezive mëshirohet në forcën e mendimit,në …

Read More »

"Punë spiunesh", vëllim me tregime nga Xhovani SHYTI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1052″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_column_text]Libri “Punë spiunësh”, i autorit Xhovani SHYTI përmban dhjetë tregime me tematikë delikate, rralë të ndeshur në krijimtarinë e sotme letrare. Edhe pse qëndrojnë si të veçuar nga njeri tjetri, tregimet i lidh fati i bashkëpunëtorëve të rregjimit të shkuar, depërtimi i tyre në realitetin …

Read More »

"Vij nga drita"- vëllim me poezi nga Lefter ÇIPA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1055″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_column_text]”Vij nga drita”, titullohet vëllimi më i fundit poetik i autorit Lefter ÇIPA, të njohur si një nga vjershëruesit më të shquar në mbarë trevat shqiptare, por edhe më gjerë. Libri përmban vjershërime të papublikuara më parë,vjen si një befasi, për faktin se edhe pse …

Read More »

"Mbi re s'ka stacione", poezi nga Aleksandër ÇIPA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”964″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_column_text]Aleksandë ÇIPA, autori i librit me poezi: “Mbi re s’ka stacione” është i njohur në fushën e gazetarisë, si analist politik, si pedagog, por edhe drejtues i organizatës më të madhe në vend: “Unioni i Gazetarë Shqiptarë”. Por po kaq surprizues del të jetë edhe …

Read More »

"Këngët e atdheut tim", vëllimi i parë poetik i një jete krijuese

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”961″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_column_text]”Këngët e atdheut tim”, përmban krijimtarinë vjershëtore burimore të autorit Lefter ÇIPA. Është vëllimi i parë i një serie që do të vazhdojë të publikohet nën të njejtën kolanë dhe që pa dyshim do të përbëjë visar për kombin shqiptarë. Në ndryshim nga vëllimet e …

Read More »