Home / Vendore 2015

Vendore 2015

Mjeku francez zbulon sekretet, sëmundjen dhe huqet e Enver Hoxhës

Me një avion të kompanisë “Air France”, nga aeroporti i Parisit për në Beograd, kirurgu i famshëm i spitalit francez “Broussais”, i shoqëruar nga “diplomatë” të çuditshëm, ndërmori udhëtimi më të veçantë në jetën e tij, drejt Tiranës, kryeqytetit të diktaturës më të mbyllur në Evropë. Misioni: të vizitonte Enver …

Read More »

RRËFIMI I IZETIT/ Grusht shteti me kazan pilafi e pula të "markës" Fahri Balliu

Në vazhdim të episodeve që trajtojnë ngjarje të kohës kur shërbente si badigard i Sali Berishës dhe në vijim të dëshmive për të ashtuquajturin “grushti i shtetit Berisha”, Izet Haxhia këtë herë sjell në vëmendje çastin e pushtimit nga kryengritësit të Radio Televizionit Shqiptar, duke dekonspiruar edhe njeriun që fshihej …

Read More »