Home / Stili i jetes

Stili i jetes

Apeli i profesorit amerikan: Të dalësh në publik pa maskë, është si të ngasësh makinën në gjendje të dehur!

Ekspertët shëndetësorë vazhdojnë të shprehin rëndësinë e vesndosjes së maskës ​​pasi rastet e koronavirusit po rriten në disa pjesë të Shteteve të Bashkuara. “Të dalësh në publik pa maskë është si të ngasësh makinën në gjendje të dehur,”  tha Dr Jonathan Reiner, një kardiolog dhe profesor i mjekësisë në Universitetin …

Read More »

Marrëdhëniet seksuale në epokën e Covid-19 /Ekspertët paralajmërojnë: Përdorni maska gjatë aktivitetit pasi rrezikoheni nga Covid-19

Partnerët seksualë duhet të konsiderojnë të përdorin maska për fytyrën që të mbulojnë hundët dhe gojën gjatë aktivitetit seksual.Ky është një sugjerim nga studiuesit e Universitetit të Harvard-it, të cilët kanë ofruar një udhëzues për shëndetin seksual në epokën e COVID-19.Udhëzuesi, botuar në Annals of Medicine Medicine muajin e kaluar, …

Read More »