Home / Kryesore (page 606)

Kryesore

Afera CEZ/ Gjykata vendimon sekuestron ndaj pasurisë së Kastriot Ismailajt

Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur  të sekuestrojë pasurinë e Kastriot Ismailajt, ish-administratori i borxheve të kompanisë CEZ. Ismailaj ka depozituar të dhëna fiktive për eksperiencën e kompanive që përfaqësonte mes tyre edhe për eksperiencën e “DIA-s”, një shoqëri e regjistruar në regjistrin tregtar dy muaj para firmosjes së marrëveshjes …

Read More »

UGSH: Të përmbysim realitetin me liri të pjesshme shtypi

Menjëherë pas raportit të organizatës Freedom House lidhur me lirinë e shtypit në vendmin tonë, Unionit të Gazetarëve Shqiptarë  ka vlerësuar seriozisht shqetësimet dhe problematikat që lidhen me gjendjen faktike të lirisë së shtypit dhe mediave në Shqipëri. Gjithashtu  UGSH  apelon pranë çdo pjestari të komunitetit të gazetarëve si dhe tek …

Read More »