Kryesore

Ne dhe Europa, por përtej një rezolute
Partitë e regjistruara në zgjedhje, 5 aleatët që tradhtojnë Bashën
Sinjali i parë nga Basha, PD drejt pjesëmarrjes në zgjedhje
Horoskopi ditor, e premte 19 prill 2019
Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar, si paradhomë e krimeve antishtet
Deliri deri në ekstazë, për një të keqe që mund t’i ndodh popullit tënd… nuk është poshtërsi, por k.rim!
Unaza e Re, miratohen 1.2 miliardë lekë për shpronësimet
Pas raportit Myler, presidenca Trump hyn në një epokë të re
“Rrethi i kujtesës” dhe eksperimentet me Bledarët jetimë…!
Shqipëria ka pagën minimale më të ulët në rajon dhe në Europë