Kryesore

Goditen rrjetet greko-shqiptare të marijuanës
Cfarë i ndodh veshit nga frekuentimi i pishinave dhe plazheve
Akuzohet si vrasës me pagesë i Devi Kasmit, greku ankohet se e kanë ‘vrarë’ prangat! (FOTOT)
E thirri në emër dhe e ekzekutoi me 12 plumba vrasësin e vëllait, arrestohet pas 6 vitesh (VIDEO)
Lirohet nga detyra drejtoresha e Bibliotekës Kombëtare
Tokës i kalojnë pranë 2 trupa qiellorë në 24 orë