Home / Shtypi huaj

Shtypi huaj

Pse makina shitëse po kthehet?

“Ishte diçka e re, diçka ndryshe,” thotë Tomás Smyth, pa të cilin Irlanda nuk do të kishte marrë makinën e saj të parë shitëse të qumështit. Mr Smyth’s Milk Shack shet qumështin e markës së tij Wholey Cow në shishe qelqi gjysmë litri dhe litri të riciklueshme. Aventurierët mund të …

Read More »

Afghanistan erwartet Rekordernte bei Opium

Der Anbau von Schlafmohn ist in Afghanistan illegal, und doch sieht man überall in dem Land Felder, auf denen die Pflanze wächst. Noch nie wurde so viel Opium in Afghanistan gewonnen wie jetzt, geht aus einem heute veröffentlichten Uno-Bericht hervor. Demnach hat der Anbau nicht nur im Süden Afghanistans zugenommen, …

Read More »