Home / Shkenceknologji

Shkenceknologji

Facebook vjen me ndryshimet e reja/ Kush do mund të komentojë në postimin tuaj

Facebook ka nisur një menu të re që lejon profilet personale, publike dhe të faqeve që të kufizojnë përdoruesit nga futja e komenteve. “Ndryshimi i audiencës që mund të komentojë në një postim duhet t’u lejojë administratorëve të kontrollojnë më tej bisedën dhe të zvogëlojnë ndërveprimet e mundshme të padëshiruara”, …

Read More »

COVID-19 ka qarkulluar në Wuhan të paktën 2 muaj para shpërthimit global. Ja çfarë thonë shkenëtarët

Ekzistojnë teori konspirative që këmbëngulin se COVID-19 doli nga një laborator në Wuhan të Kinës, por duke përdorur mjete molekulare dhe simulime epidemiologjike, studiuesit në Universitetin e Kalifornisë, Shkolla e Mjekësisë në San Diego, me kolegët e tij në Universitetin e Arizonës dhe Illumina, Inc, vlerësojnë se virusi SARS-CoV-2 ka …

Read More »

Shkencëtarët kapën një zhurmë misterioze nga thellësia e Tokës, por askush nuk e di se çfarë është

Shkencëtarët kanë kapur një zhurmë misterioze që vjen nga thellësia brenda Tokës, por ata ende nuk janë të gatshëm të pranojnë se çfarë është . Ka qenë prej kohësh e njohur se Toka vazhdimisht gjeneron një sinjal vibracional me frekuencë të ulët. Përpjekja e parë për të zbuluar këtë zhurmë u …

Read More »