Shendeti

Trëndelina bima medicinale që stimulon prodhimin natyral të insulinës
Bllokohen tonelata me oriz të rrezikshëm për njeriun
Këshilla: Ushqimet që luftojnë infeksionet urinare
Irisi: Lulja mahnitëse që ilirët i dhuruan botës
Flet dietologia Enkeleida Ferrollari: Anemia, regjimi ushqimor që ju vjen në ndihmë
Vaji i farës së lirit, një ilaç për flokët dhe shëndetin
Mjeku: Përdorimi i tepërt i biçikletës shkakton impotencë
Kujdesi: Analizat që duhet të kryejnë gratë në menopauzë
Zbulimi interesant – Si e mbron zemrën vaji i ullirit…
Rastet shëndetësore kur frutat e thata ju dëmtojnë organizmin…