Home / Shendeti

Shendeti

Vitamina kryesore për një kujtesë të fortë, doza e duhur dhe ushqimet ku e gjeni

Pavarësisht të gjithë këshillave të mjekëve dhe ekspertëve për një dietë sa më të pasur ushqimore, duket se mungesat në vitamina janë ende prezente. Këtë e pohojnë shumë mjekë të cilët shprehen se pavarësisht larmishmërisë në ushqime, jo gjithnjë njerëzit arrijnë të zgjedhin ato me më shumë vitamina. Veçanërisht disa …

Read More »

U tha se ishte çelësi kundër virusit/ Trajtimi me plazmë të pacientëve të shëruar nga Covid-19 “dështon”

Një panel i Institutit Kombëtar të Shëndetit të SHBA-ve thotë se nuk ka prova për të mbështetur përdorimin e plazmës rikuperuese për të trajtuar pacientët me coronavirus. Gjithashtu mjekët nuk duhet ta trajtojnë atë si një terapi kryesore derisa të bëhen më shumë studime, raporton CNN. “Ka të dhëna të pamjaftueshme …

Read More »