Rrjete sociale

Protesta/ Lleshaj: Keqardhje për degradimim e opozitës. Policia u vu në…
Ky fëmijë sot është një nga emrat më të njohur
Protestë ndaj Zuckerberg-ut duke mos përdorur Whatsapp, Instagram dhe Messenger
Fejsbuku është në telashe