Home / Reportazhe

Reportazhe

TELEREPORTAZH/ “Pagat e luftës”, sa ndihmuan në zbutjen e krizës financiare “Covid -19″(VIDEO)

…Si përfitues të ndihmës financiare, nga dy paketat që qeveria ligjëroi dhënien e pagave të “luftës”, Drejtoria e Tatimeve, ka deklaruar numrin 297.536 persona, deri në muajin shtator, kurse si shumë të përfituar shifrën 121 milionë dollarë. Nga të thenat e Kryeministrit dhe deklarat e zyrtarëve të tjerë drejtues, u …

Read More »

Fali rininë për lirinë e jetës

Besim DYBELI- Nuk shkruhet për herë të parë . Por, kur është fjala për një emër, gjithmonë ka një fillim të ri . Ka diçka të pathënë. Ndoshta një obligim më tepër për një njeri, që ratësisht , por me vetëdije do të vihej në shërbim të policisë shqiptare. Ishte …

Read More »

Bënça ka një Shtëpi të Këngës së Gurit

Nga Aleksandër ÇIPA Reportazh Për të mbërritur nga Tepelena në Bënçë duhen vetëm 20 minuta. Eshtë një rrugë gjarpëruese që të çon aty duke nisur njëherësh kalimin përgjatë luginës me të njëjtin emër. Eshtë e gjitha një luginë e gjelbëruar. Por në këtë vis më lumë të rrëmbyer nuk vlen …

Read More »

Bënça ka një Shtëpi të Këngës së Gurit

Nga Aleksandër ÇIPA Reportazh Për të mbërritur nga Tepelena në Bënçë duhen vetëm 20 minuta. Eshtë një rrugë gjarpëruese që të çon aty duke nisur njëherësh kalimin përgjatë luginës me të njëjtin emër. Eshtë e gjitha një luginë e gjelbëruar. Por në këtë vis më lumë të rrëmbyer nuk vlen …

Read More »