Home / Politike

Politike

Analistët skeptikë për Reformën Zgjedhore: “Nuk zgjidh financimin kriminal dhe administrimin e votës”

Reforma zgjedhore në Shqipëri për të cilën palët politike së fundi arritën një marrëveshje, shihet nga ekspertët si përpjekje për arnime që nuk i jep zgjidhje problemeve të vjetra, si financimit kriminal në fushatë, shitblerjes apo administrimit të votës. Partitë e mëdha thonë ata kanë prodhuar gjithnjë rregulla në favor …

Read More »

“Ç’na ndan shqip, s’thuhet anglisht”/ Rama: “Kush më thotë je vëllai i Vuçiçit, i them ‘amanet mushkat’ “

Kryeministri Rama është përfolur shpesh here për një marrëdhënie të ngushtë me Vuçiçin. “Kush më thotë je vëllai i Vuçiçit, i them ‘amanet mushkat'”. Kështu tha Kryeministri Rama në konferencën me gazetarët në Prishtinë. Këtë përgjigje e dha gjatë pyetjes se si i ka marrëdhëniet me Presidentin serb. “Mendoj se …

Read More »