Opinion

Novi Tata
Nje “14 vjeç dhëndër” në krye te diplomacisë shqiptare
Kufiri i Kosovës me Serbinë
TAP, çfarë solli, çfarë mori e çfarë la në ekonominë shqiptare
Zhurma “Caka” dhe tri përplasjet e sotme
Një marrëveshje që nuk është e paqes
Gent Caka nuk “tradhton” dot, pa leje të Ilir Metës dhe Edi Ramës!
Kreu i UGSH në takimin për mediat: Ne kërkojmë një ligj që të zyrtarizojë të drejtën e organizatave për ngritjen e mekanizmave ekzekutuese vetërregulluese
Kjo e sotmja është kohë për të cilën historia do të flasë gjatë
Lufta mes krerëve të shtetit rrënon shtetin